...
Home » Schuldhulpverlening in Drenthe » Schuldhulpverlening in Peize

Schuldhulpverlening aanvragen in Peize.

Heeft u moeite met het aanvragen van schuldhulpverlening in Peize of heeft u veel schulden en ziet u door het bomen het bos niet meer? Dan kan Loyaal Bewindvoering u helpen met schuldhulpverlening in Peize. Wij dienen namens u een aanvraag in voor schuldhulpverlening in Peize en begeleiden u tijdens het volledige traject. Het is ook mogelijk om via ons (en de gemeente) schuldsanering aan te vragen.

Loyaal Bewindvoering doet dit door middel van beschermingsbewind. Een beschermingsbewindvoerder zorgt er voor dat uw vaste lasten (weer) betaalt worden en neemt uw volledige financiën over. U ontvangt van de bewindvoerder genoeg geld om boodschappen van te halen. Al uw (financiële) post gaat rechtstreeks naar de bewindvoerder, waardoor je thuis geen (vervelende) brieven meer ontvangt. De deurwaarder mag alleen nog maar met ons communiceren en mag niet meer contact met u opnemen. Dat betekent dat de deurwaarder dus ook niet meer bij u thuis langs zal komen! Dit zal voor een enorme rust zorgen bij u thuis.

Tijdens het beschermingsbewind zorgen we er eerst voor dat uw financiën stabiel genoeg zijn voor een aanvraag voor schuldhulpverlening in Peize. Vervolgens dienen we namens u een aanvraag in voor schuldhulpverlening in Peize. Naast het indienen van de aanvraag handelen wij ook alles namens u af tijdens het traject. Zo heeft u de garantie dat u traject op een goede manier wordt doorlopen om naar een schuldenvrije toekomst toe te werken. Ongeacht uw situatie er is altijd een oplossing voor uw schulden. Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen en wilt u hulp bij schulden? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Onze kernwaarden

Snelle aanpak schulden

Binnen 4 maanden een permanente oplossing voor uw schulden. Wij hebben altijd een oplossing!​

Binnen 24 uur
reactie

Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur reactie op uw mails.

Persoonlijk contact
 

U krijgt één vast contactpersoon binnen ons team. Uw vaste contactpersoon is altijd uw eigen bewindvoerder. Korte lijntjes dus!

Spoed-
aanpak
 

Wij hebben een unieke aanpak om dreigende situaties zoals ontruiming en afsluiting van gas & stroom te voorkomen en verhelpen.

Maatwerk
 
 

Wij bekijken samen met u waar u behoefte aan heeft en stellen op basis daarvan een gezamenlijk plan van aanpak op.​

Meer
informatie
 

Bewindvoering in Peize is in de meeste gevallen gratis

De kosten van beschermingsbewind in Peize worden meestal vergoed door uw gemeente. Hierdoor kunnen wij zonder extra kosten namens u een aanvragen indienen voor schuldhulpverlening in Peize. Wij kennen geen wachtlijsten waardoor we u gelijk vanaf dag één kunnen helpen. Benieuwd wat voor u de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op!

Wat vinden anderen van ons?

Is er bij u sprake van een dreigende situatie?

Dreigt er bij u een afsluiting van gas en licht, ontruiming van de woning of beslagleggingen? Dan kunnen wij u versneld helpen via onze spoedprocedure waardoor u vier keer sneller onder bewind staat dan gemiddeld. Deze spoedprocedure weet daarnaast in verreweg de meeste gevallen uw noodsituatie te voorkomen of te verhelpen. Vereist uw situatie het indienen van een aanvraag voor schuldhulpverlening in Peize? Dan zorgen we er voor dat we dit z.s.m. namens u in gang zetten. Wilt u graag weten wat bewindvoering in Peize voor u inhoud? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend advies op maat.

Neem contact op!

Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.