...
Home » Bewindvoering » Bewindvoering in Friesland » Bewindvoering in Tjerkgaast

Verantwoorde bewindvoering in Tjerkgaast

Loyaal Bewindvoering biedt verantwoorde bewindvoering in Tjerkgaast aan voor mensen die hulp nodig hebben om hun financiën op orde te krijgen. We nemen de volledige controle over je financiën, zorgen voor de betaling van je vaste lasten en dat je genoeg overhoudt voor je dagelijkse uitgaven. Bovendien helpen we je bij het vinden van een oplossing voor eventuele schulden.

Met onze verantwoorde bewindvoering in Tjerkgaast bij Loyaal Bewindvoering nemen we alle communicatie met schuldeisers en deurwaarders over. Alle (financiële) post gaat rechtstreeks naar ons kantoor, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Deurwaarders zullen niet meer bij je thuis langskomen.

In het geval van een noodsituatie, zoals (dreigende) afsluiting van energie of (dreigende) ontruiming van je woning, hebben we een speciale spoedprocedure om dit te voorkomen. Wil je meer weten over onze verantwoorde bewindvoering in Tjerkgaast? Vraag dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

De taken van een bewindvoerder

Greep uit de meest voorkomende taken van een bewindvoerder:

 • Inkomen veiligstellen, monitoren en bewaken.
 • Betalen van alle vaste lasten en leefgeld.
 • Afhandelen van alle (financiële) post.
 • Opstellen van een begroting.
 • Aanvragen (bijzondere) bijstand.
 • Aanvragen kwijtscheldingen.
 • Aanvragen en wijzigen van toeslagen.
 • Indienen van de jaarlijkse belastingaangifte IB (box 1).
 • Verstrekken van online inzage zodat u mee kan kijken.

Extra taken van de bewindvoerder indien er sprake is van schulden:

 • Inventariseren van schulden.
 • Plan van aanpak m.b.t. het oplossen van de schulden.
 • Succesvol aanvechten van beslag op inkomen, inboedel en bank.
 • Treffen van betalingsregelingen.
 • Aanvragen en begeleiden naar schuldhulpverlening: MSNP & WSNP

Uw kosten voor beschermingsbewind in Tjerkgaast

De meeste mensen betalen niets voor bewindvoering in Tjerkgaast, omdat de gemeente deze kosten vaak vergoedt. Wilt u weten of u hier ook voor in aanmerking komt? We controleren het graag voor u.

Onze uitmuntende dienstverlening wordt gegarandeerd door jaarlijkse steekproefsgewijze controles uitgevoerd door de branchevereniging, de rechtbank en een onafhankelijke accountant. Naast deze externe toetsing, kunt u zelf ook online uw dossier volgen. We vinden het van groot belang dat u goed op de hoogte bent.

Onze kernwaarden

Snelle aanpak schulden

Binnen 4 maanden een permanente oplossing voor uw schulden. Wij hebben altijd een oplossing!​

Binnen 24 uur
reactie

Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur reactie op uw mails.

Persoonlijk contact
 

U krijgt één vast contactpersoon binnen ons team. Uw vaste contactpersoon is altijd uw eigen bewindvoerder. Korte lijntjes dus!

Spoed-
aanpak
 

Wij hebben een unieke aanpak om dreigende situaties zoals ontruiming en afsluiting van gas & stroom te voorkomen en verhelpen.

Maatwerk
 
 

Wij bekijken samen met u waar u behoefte aan heeft en stellen op basis daarvan een gezamenlijk plan van aanpak op.​

Meer
informatie
 

Aanpakken van schulden in Tjerkgaast

Veel mensen ervaren het zelf afhandelen van hun schulden als een moeilijke opgave, vooral wanneer er sprake is van beslaglegging of deurwaarders. Met bewindvoering in Tjerkgaast kunnen we u ondersteunen.

Zodra u kiest voor bewindvoering in Tjerkgaast, gaan wij onmiddellijk voor u aan het werk. Eerst brengen we al uw schulden in kaart en stabiliseren we uw financiële situatie om verdere schulden te voorkomen. Als alles in kaart is gebracht, maken we een actieplan om uw schulden aan te pakken. Mochten er tussendoor beslagleggingen plaatsvinden, dan komen we namens u in actie.

Als het mogelijk is om zelf betalingsregelingen te treffen, dan vragen we deze voor u aan. Wanneer uw schuldenlast te groot is om binnen 3 jaar te vereffenen, schakelen we over naar het indienen van een aanvraag voor schuldhulpverlening in Tjerkgaast en/of schuldsanering. We vinden altijd een passende oplossing voor uw financiële zorgen. Neem contact op voor een gratis adviesgesprek.

Waarom bewindvoering?

Kosten bewindvoering

In veel gevallen kost bewindvoering u niks en worden de kosten van bewind vergoed door de gemeente. Benieuwd of u hiervoor in aanmerking komt? Neem dan contact met ons op.

Voordelen van bewindvoering

Bewindvoering zorgt voor veel rust. U heeft de garantie dat alle geldzaken worden geregeld. Wij zijn daarnaast experts in het oplossen van schulden. Geen vervelende deurwaarders en financiële post meer thuis en bescherming tegen (onterecht) beslag. U heeft geen omkijken meer naar uw geldzaken!

Kwaliteit waarborgen

Wij worden jaarlijks gecontroleerd door de rechtbank, een onafhankelijke beroepsaccountant en de branchevereniging. Er is dus genoeg controle om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen. Hierdoor kunnen wij altijd trots zijn op onze dienstverlening.

Wat vinden anderen van ons?

Neem contact op!

Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.