spoedpbehandeling.

Voorkomen ontruiming Loyaal Bewindvoering

oplossen van dreigende situaties

Heeft u op dit moment een noodsituatie zoals een (dreigende) ontruiming van de woning of (dreigende) afsluiting van uw gas & stroom? Dan is het belangrijk dat wij zo snel mogelijk starten met het beschermingsbewind, daarom hebben wij een spoedbehandeling in het leven geroepen.

Bij onze spoedbehandeling vragen wij het beschermingsbewind met spoed aan waardoor u gemiddeld genomen 4 keer sneller onder bewind staat dan bij een regulier verzoek. Daarnaast nemen wij direct contact op met uw verhuurder en/of energieleverancier om aan te geven dat het bewind in aanvraag is. Er wordt door ons bemiddeld om te voorkomen dat er maatregelen zoals afsluiting en ontruiming plaatsvinden.

Vervolgens als u onder bewind staat nemen wij direct contact op met de betrokken partijen en wordt er gekeken naar een gepaste oplossing. Ook als de verhuurder en/of energieleverancier niet meewerkt hebben wij in de meeste gevallen een oplossing. Dat betekent dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Onze kernwaarden

Binnen 4 maanden een permanente oplossing voor uw schulden. Wij hebben altijd een oplossing!​

Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur reactie op uw mails.

U krijgt één vast contactpersoon binnen ons team. Daarnaast komen wij voor een goed gesprek altijd bij u thuis langs.​

Wij hebben een unieke aanpak om dreigende situaties zoals ontruiming en afsluiting van gas & stroom te voorkomen en verhelpen.

Wij bekijken samen met u waar u behoefte aan heeft en stellen op basis daarvan een gezamenlijk plan van aanpak op.​

Wij hebben onze bedrijfsvoering zo ingericht dat er zo milieuvriendelijk mogelijk gewerkt wordt.​