Loyaal Bewindvoering

Spoedbehandeling

SNEL OPLOSSEN VAN DREIGENDE SITUATIES.

Heeft u op dit moment een noodsituatie zoals een (dreigende) ontruiming van de woning of (dreigende) afsluiting van uw gas & stroom? Dan is het belangrijk dat wij zo snel mogelijk starten met het beschermingsbewind, daarom hebben wij een spoedbehandeling in het leven geroepen.

Bij onze spoedbehandeling vragen wij het beschermingsbewind met spoed aan waardoor u gemiddeld genomen 4 keer sneller onder bewind staat dan bij een regulier verzoek. Daarnaast nemen wij direct contact op met uw verhuurder en/of energieleverancier om aan te geven dat het bewind in aanvraag is. Er wordt door ons bemiddeld om te voorkomen dat er maatregelen zoals afsluiting en ontruiming plaatsvinden.

Vervolgens als u onder bewind staat nemen wij direct contact op met de betrokken partijen en wordt er gekeken naar een gepaste oplossing. Ook als de verhuurder en/of energieleverancier niet meewerkt hebben wij in de meeste gevallen een oplossing. Dat betekent dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken.

schuldsanering

Wat vinden anderen van ons?

Neem contact op!

Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.