Loyaal Bewindvoering

OVER LOYAAL
bewindvoering

Wij willen de nieuwe frisse wind zijn in de bewindvoerderswereld. Dit doen wij door een nieuwe verfrissende aanpak waarbij de klant centraal staat. Bij ons bent u geen nummertje, u krijgt namelijk een eigen vaste contactpersoon/bewindvoerder.

Voor een persoonlijk gesprek komen wij bij u thuis langs. Als u ons een e-mail stuurt dan ontvangt u op werkdagen binnen 24 uur reactie. Er zijn bij ons geen wachtlijsten en wij geven de garantie dat wij binnen 4 maanden een oplossing vinden voor uw schuldenproblematiek, ongeacht de situatie.

Wij werken met professionele hoogopgeleide bewindvoerders met veel (juridische) kennis. Als u met dreigende situatie zit zoals afsluiting van gas en licht, dan vragen wij met spoed het bewind aan waardoor u 4 keer sneller onder bewind staat dan gemiddeld. Wij geven u online inzicht in uw financiën, waardoor u op elk moment kunt meekijken. Juist die transparantie vinden wij erg belangrijk. 

Dat noemen wij nou service.

Over ons

Loyaal Bewindvoering bestaat uit een team van professionele hoogopgeleide bewindvoerders met veel (juridische) kennis en ervaring binnen de bewindvoering. 

Met onze jarenlange ervaring beschikken wij over een breed netwerk van verwijzende instellingen en ondersteunende specialisten. Hierdoor zijn we in staat om de financiële zorg te verlenen aan onze cliënten waarvan wij vinden dat iedereen die verdient.

Werkwijze

Onze missie

Het is onze missie om uw financiën op orde te houden en schulden op te lossen. Voor elke situatie gaan wij een oplossing vinden.

Snelle aanpak

Ons doel is om onze klanten zo snel mogelijk financieel te ontzorgen en schulden op te lossen. Wij begrijpen dat u liever vandaag dan morgen geholpen wordt.

Werkzaam in

Wij hebben onze cliënten verspreid over het hele land en hebben daardoor een landelijke dekking.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR
JOU KUNNEN BETEKENEN?

Vraag dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Onze kernwaarden

hulp bij schulden

Snelle aanpak schulden

Binnen 4 maanden een permanente oplossing voor uw schulden. Wij hebben altijd een oplossing!​

Binnen 24 uur
reactie

Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur reactie op uw mails.

Persoonlijk contact
 

U krijgt één vast contactpersoon binnen ons team. Uw vaste contactpersoon is altijd uw eigen bewindvoerder. Korte lijntjes dus!

Spoed-
aanpak
 

Wij hebben een unieke aanpak om dreigende situaties zoals ontruiming en afsluiting van gas & stroom te voorkomen en verhelpen.

maatwerk

Maatwerk
 
 

Wij bekijken samen met u waar u behoefte aan heeft en stellen op basis daarvan een gezamenlijk plan van aanpak op.​

informatie over beschermingsbewind

Meer
informatie
 

Wat vinden anderen van ons?

Neem contact op!

Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.