...
Home » Bewindvoering in Friesland » Bewindvoering in Ureterp

Bewindvoering diensten in Ureterp

Bewindvoering aanvragen? Onze diensten in Ureterp zijn erop gericht om mensen te ondersteunen die hulp nodig hebben bij het beheren van hun financiële verantwoordelijkheden. We nemen je volledige financiële zorgen uit handen, betalen je vaste lasten en zorgen dat je voldoende middelen hebt voor je dagelijkse uitgaven. Bovendien werken we samen aan een plan om eventuele schulden te verminderen.

Onze bewindvoering diensten in Ureterp bij Loyaal Bewindvoering nemen alle communicatie met schuldeisers en deurwaarders over. Alle (financiële) post gaat direct naar ons kantoor in plaats van naar je huis. Dit ontlast je van stress en zorgt voor financiële rust.

In het geval van noodsituaties, zoals een (dreigende) afsluiting van energie of (dreigende) ontruiming van je woning, hebben we een spoedprocedure om deze zorgen te voorkomen. Wil je meer weten over onze bewindvoering diensten in Ureterp? Vraag dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Onze kernwaarden

Snelle aanpak schulden

Binnen 4 maanden een permanente oplossing voor uw schulden. Wij hebben altijd een oplossing!​

Binnen 24 uur
reactie

Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur reactie op uw mails.

Persoonlijk contact
 

U krijgt één vast contactpersoon binnen ons team. Uw vaste contactpersoon is altijd uw eigen bewindvoerder. Korte lijntjes dus!

Spoed-
aanpak
 

Wij hebben een unieke aanpak om dreigende situaties zoals ontruiming en afsluiting van gas & stroom te voorkomen en verhelpen.

Maatwerk
 
 

Wij bekijken samen met u waar u behoefte aan heeft en stellen op basis daarvan een gezamenlijk plan van aanpak op.​

Meer
informatie
 

Is beschermingsbewind in Ureterp gratis?

Voor de meerderheid van de mensen is bewindvoering in Ureterp kosteloos, omdat de kosten meestal worden vergoed door de gemeente. We gaan graag voor u na of dit ook in uw situatie het geval is.

We verzekeren u van hoge kwaliteit dienstverlening, mede dankzij jaarlijkse controles van een onafhankelijke accountant, de branchevereniging en de rechtbank. U krijgt van ons inloggegevens zodat u zelf online in uw dossier kunt meekijken. Wij hechten veel waarde aan uw inzicht in het proces.

Wat vinden anderen van ons?

Aanpakken van schulden in Ureterp

Veel mensen ervaren het zelf afhandelen van hun schulden als een moeilijke opgave, vooral wanneer er sprake is van beslaglegging of deurwaarders. Met bewindvoering in Ureterp kunnen we u ondersteunen.

Zodra u kiest voor bewindvoering in Ureterp, gaan wij onmiddellijk voor u aan het werk. Eerst brengen we al uw schulden in kaart en stabiliseren we uw financiële situatie om verdere schulden te voorkomen. Als alles in kaart is gebracht, maken we een actieplan om uw schulden aan te pakken. Mochten er tussendoor beslagleggingen plaatsvinden, dan komen we namens u in actie.

Als het mogelijk is om zelf betalingsregelingen te treffen, dan vragen we deze voor u aan. Wanneer uw schuldenlast te groot is om binnen 3 jaar te vereffenen, schakelen we over naar het indienen van een aanvraag voor schuldhulpverlening in Ureterp en/of schuldsanering. We vinden altijd een passende oplossing voor uw financiële zorgen. Neem contact op voor een gratis adviesgesprek.

Neem contact op!

Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.